new in

köpte dessa skor för någon vecka sedan, verkligen behövligt med ett par nya låga converse till våren och sommaren kände jag. Mina andra gräddvita låga är ju helt borta, har ingen aning om vart dom har tagt vägen. Nu ska jag iallafall snart äta och sedan kommer kvällen spenderas i sporthallen då jag ska träna fotboll. bloggar imorgon igen!

ledig

Är ledig från skolan idag eftersom vi har utvecklingssamtalsdag. Vaknade kanske runt klockan 10 och har bara hunnit äta frukost och läst lite ur en tidning. Ska försöka vara lite effektiv idag och städa rummet och göra såna saker jag aldrig har tid med annars. Sen ikväll ska jag åka och träna fotboll ute i heby för första gången iår, ska bli kul tycker jag.

Friday

Har inte blivit någon uppdatering då jag inte haft tid, när jag inte varit i skolan har jag antingen tränat eller jobbat på en inlämmningsuppgift som tog vältigt lång tid. Lämmnade iallafall in den idag vilket var skönt. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på film eller något eftersom jag ska gå upp runt klockan 5 imorgonbitti för att åka och spela ishockey. Ska spela 4st matcher imorgon troligtvis de sista matcherna för iår. När jag kommer hem ska jag iallafall hitta på något med några vänner tror jag. kommer nog inte ha tid att blogga imorgon så kanske ska tidsinställa något inlägg.

RSS 2.0