220114

Idag i skolan hade vi so prov, gick väl helt okej. innan sista lektionen fick jag sån himla huvudvärk så jag åkte hem, det är dock lite bättre nu. så det är ju skönt. ska bara ta det lugnt ikväll, så trött dessa dagar. har ingen ork till något annat än skolan och knappt det känns det som. Snart är iallafall min största hat-månad Januari slut. bloggar mera senare, puss!

Ugg Classic mini

Här är de skor som jag fick hem häromdagen, så sköna att ha nu när det är så kallt. Behövde även ett par skor att ha när vi åker till Österrike och åker skidor och då var dessa perfekta, har letat hur länge som helst efter just denna model och färg i storlek 37 men inte hittat. Men tillslut så!

januari 16

Idag skulle jag egentligen haft träning med uppland. Men den blev inställd så då följde med mamma till gymmet istället. kul med lite omväxling faktiskt. nu ska jag gå ner och göra bananpannkakor,de på bilden är det dock lite kakao i. Imorgon är det fredag också, så himla skönt. Har även bara en match denna helg så kanske har tid med lite fritid för en gångs skull. hörs imorgon! puss

RSS 2.0