tuesday

Har inte hunnit blogga sen jag kom hem i lördags, har väl egentligen mest berott på att jag inte tagit mig tid, har varit såå segt att komma hem till detta tråkiga väder och veta att de kommande 7 veckorna inehåller massa plugg och nationella prov. hade inte tackat nej till en till vecka i alperna. Dock så har vi inte så mycket i skolan denna vecka eftersom det är första veckan efter lovet. så ikväll ska jag försöka städa och packa upp det sista, måste även måla mina naglar då jag har en blånagel som inte ser så speciellt trevlig ut haha..

Sista dagen

Bild från tidigare idag. 
Kom hem för en stund sen. har varit på ett annat lite högre berg idag och åkt skidor, var även superfint väder vilket var skönt, känner mig dock lite bränd i ansiktet efter ett par dagar i solen haha. Hoppas jag inte får någon ful bränna bara.. 
Imorgon åker vi iallafall hem. vilket ska bli lite tråkigt tycker jag, är så himla kul att åka skidor här och byn är så mysig.
Men nu ska jag ta en dusch för att sedan gå ut och äta ikväll, bloggar när jag är hemma. 


Bad Gastein

6 bilder från idag och igår.
Kom fram runt 4 igår och igårkväll var vi ute och åt och kollade på hockey. Idag har vi varit uppe i berget och åkt skidor hela dagen. Ligger just nu i badet som ni ser på andra bilden. Har iallafall wifi här så kommer nog att blogga mer under veckan. 

RSS 2.0